Aanmelden als nieuw lid   

Lidmaatschap

 

Je mag 3 keer gratis/vrijblijvend meetrainen. Heb je de smaak dan te pakken? Dan verwelkomen we je graag als lid! Alle fietsende leden van onze vereniging betalen 100 euro per jaar (er wordt per kwartaal 25 euro geïnd).

 

Hiervoor krijg je het volgende:

  1. Lidmaatschap bij de Koninklijke Nederlandse Wielerunie (KNWU), waar wij als vereniging een afdracht van 12 euro per lid voor betalen. Nadat we je hebben aangemeld bij de KNWU, kan je een licentie aanvragen om wedstrijden te rijden (hiervoor betaal je afhankelijk van je leeftijd een bedrag aan de KNWU). Kom je er niet uit met het aanvragen van een licentie? Wij helpen je graag op weg!

  2. Twee keer per week trainen samen met leeftijdsgenoten (zie 'Kalender')

  3. Tevens kunnen onze leden van 15 jaar en ouder (nieuwelingen, junioren, heren en dames) gratis deelnemen aan de trainingswedstrijden die wij traditiegetrouw voorafgaand aan het wegseizoen organiseren.

  4. Tegen een kleine eigen bijdrage: deelname aan verenigingskamp(en), clubdag en extra trainingsdag(en).

 

Wat verwachten we van jou?

  1. Je houdt je aan onze gedragscode en kledingreglement. Er is een kleine voorraad clubkleding bij Fietsen & Koffie te Assen. Het is handig even te bellen voor je langs gaat, om teleurstellingen dat de gewenste maat niet op voorraad is te voorkomen. Daarnaast zijn er in principe een tweetal bestelmomenten per jaar (rond april en rond oktober) en deze bestelmomenten wordt via de nieuwsbrief aangekondigd.

  2. Aangezien onze vereniging volledig op vrijwilligers draait, zouden we het erg waarderen als jij of (een van) jouw ouders/verzorgers aan bijdrage levert als vrijwilliger. Vele handen maken licht werk! Vul deze vragenlijst in, zodat we samen kunnen kijken welke vrijwilligerstaak het beste bij jou/jouw ouders/verzorgers past!

 

Jeugdsportfonds

logo-jfsc

WV Meteoor Assen-Roden vindt dat sport en cultuur een positieve bijdrage levert aan elk kind, daarom zijn wij aangesloten bij Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor voetbal, muziekles, dans, judo, theater, zwemmen of een andere sportieve of creatieve les. Meer informatie over Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe lees je hier
https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/drenthe/

 

 

 

 Prijzenlijst clubkleding

Als basispakket raden wij aan om aan om in ieder geval te schaffen: Wielershirt Race (=shirt korte mouw), Koersbroek (=korte broek met zeem), 4 Seasonsjack (=jasje lange mouw) en de Thermo Salapette (=lange broek zonder zeem voor over de korte Koersbroek).

Overige kledingstukken zijn aan te schaffen naar eigen voorkeur.

Artikel

 Prijs incl. BTW 

Wielershirt Race

 €                    39,50

Koersbroek

 €                    45,00

4 Seasonsjack

 €                    49,00

Thermo salopette

 €                    39,00

Armstukken

 €                    19,00

Beenstukken

 €                    25,00

Wielersokken

 €                    10,00

Wielerhandschoen zomer

 €                    19,00

Winter wintexjack

 €                    65,00

Thermo ritsbroek

 €                    45,00

Snelpak Race

 €                    69,00

Windstopper Pro

 €                    45,00

Overschoen winter neopreen

 €                    35,00

Overschoen zomer lycra

 €                    19,00

Muts thermo

 €                    15,00

Klik hier om je aan te melden als lid.

 

 

Zwaar bewolkt en regen en 7° C met windkracht 4