Aanmelden als nieuw lid   

Clubkledingreglement

1. Dit clubkledingreglement geldt voor alle actief fietsende leden van WV Meteoor Assen-Roden te Assen.


2.
Voor alle in punt 1 genoemde leden geldt dat het, tijdens het verrijden van wedstrijden waarbij wordt uitgekomen voor de club, clubtraining en overige vanuit de club georganiseerde fiets activiteiten, een vereiste is dat de renner/renster fietst in de meest actuele, nieuwe clubkleding van WV Meteoor Assen-Roden. Dit geldt ook voor het inrijden van wedstrijden en na afloop van de wedstrijd.


3.
Deze clubkleding (shirt én broek) dient gedragen te worden tijdens huldigingen!


4.
Deze clubkleding is te bestellen bij sponsor Fietsen en Koffie. Na de 1e bestelling en uitlevering neemt Fietsen en Koffie clubkleding stukken op voorraad. Aantal malen per jaar kan er besteld worden en zal er extra gefabriceerd worden. Deze bestelmomenten worden in de nieuwsbrieven aangekondigd.


5.
Clubkleding die te klein geworden is, kan uitsluitend onderling doorverkocht worden. Ruilen voor nieuwe kleding behoort niet tot de mogelijkheden.


6.
Vergoeding kapot gevallen clubkleding is als volgt:
-
Jeugd: bij wedstrijden in district Noord: éénmalig 50 % vergoeding
-
Overige categorieën: klassiekers en omloop: éénmalig 50% vergoeding
Indien de renner/renster tijdens deze wedstrijden zijn/haar kleding ‘stuk valt’, dient
hij/zij dit z.s.m. te melden bij de betreffende ploegleider. Indien de (kleding) coördinator beoordeelt dat het betreffende ‘schadegeval’ vergoed dient te worden, zal deze het formulier ‘vergoeding kleding’ invullen en ondertekenen en uitreiken aan de renner/renster in kwestie. Bestaat er onduidelijkheid dan zal het bestuur hierover een besluit nemen. De ‘gesneuvelde’ kleding dient tegelijk met dit formulier ingeleverd te worden bij de penningmeester.
Het formulier vergoeding kleding is verkrijgbaar bij de ploegleiders
.
Voor alle categorieën geldt:

-
1e val 50% vergoed
-
2e val eigenrekening

Wanneer een kledingstuk buiten voornoemde gelegenheid stuk gaat, komt dit geheel voor eigen rekening van de renner/renster.


7.
Representativiteit en gedragingen: de renners dragen er zorg voor dat de
goede naam van de club en de sponsoren niet in diskrediet wordt gebracht.


8.
Valhelm: het gebruik van een valhelm is verplicht bij zowel wedstrijden als trainingen. Ieder lid dient zelf zorg te dragen voor een valhelm.


9.
Fietsschoenen en handschoenen zijn daarentegen niet verplicht (wel aan te raden). Tijdens de Nationale Kampioenschappen (NK) zijn handschoenen
verplicht.


10.
Nationaal kampioenen krijgen via de sponsoren en vereniging een clubtenue aangeboden in de kleuren rood/wit/blauw. Mocht de renner de titel in meerdere disciplines behalen wordt voornoemd tenue niet nogmaals verstrekt.


11.
Trainers worden door de club in de gelegenheid gesteld een compleet tenue te bestellen. Dit tenue bevat standaard: 1 x koersbroek, 1 x wielershirt race, 1 x 4 Seasonsjack, 1 x Thermo salopette. Trainers krijgen daarnaast de keuze uit een Windstopper Pro of Winter wintexjack.


Reglement opgesteld
november 2021

Zwaar bewolkt en regen en 6° C met windkracht 2