Aanmelden als nieuw lid   

Gedragscode

Binnen onze vereniging wordt van een ieder verwacht dat ze zich correct gedragen.

Iedere betrokkene dient zich bij activiteiten georganiseerd door onze club maar ook tijdens bezoeken van wedstrijden zowel als actief deelnemer maar ook als toeschouwer goed te gedragen.

Klik hier voor onze gedragscode.

 

Vertrouwenscontactpersoon

Als er grensoverschrijdend gedrag wordt geconstateerd dan willen we dat het zorgvuldig wordt behandeld en dat er een luisterend oor is in de vorm van een vertrouwenscontactpersoon. Tevens zijn vrijwilligers die de jeugd, nieuwelingen, junioren en ID renners/rensters ondersteunen verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen tonen aan het bestuur.


Wie is de vertrouwenscontactpersoon van WV Meteoor Assen-Roden?
Ismay Kremers is onze vertrouwenscontactpersoon. Je kunt bij haar terecht als je in vertrouwen over grensoverschrijdend gedrag wilt praten. Wanneer je zelf te maken krijgt of getuige bent van agressie, geweld, discriminatie, uitsluiting, pesten, (sexuele) intimidatie, sexueel misbruik, machtsmisbruik of ander gedrag waarbij iemand over de grenzen van een ander gaat, kun je de vertrouwenscontactpersoon benaderen. De vertrouwenscontactpersoon luistert naar wat je te vertellen hebt en helpt je om de situatie op te lossen.


Hoe de vertrouwenscontactpersoon te bereiken?
Ismay Kremers is voor leden en niet-leden (ook ouders kunnen bijvoorbeeld iets signaleren of meemaken) bereikbaar via het volgende mailadres: pcv.[antispam].@meteoor-assen-roden.nl

foto-ismay-cvp-meteoor

Zwaar bewolkt en 14° C met windkracht 3