Aanmelden als nieuw lid   

Gedragscode

Binnen onze vereniging wordt van een ieder verwacht dat ze zich correct gedragen.

Iedere betrokkene dient zich bij activiteiten georganiseerd door onze club maar ook tijdens bezoeken van wedstrijden zowel als actief deelnemer maar ook als toeschouwer goed te gedragen.

Klik hier voor onze gedragscode.

 

Vertrouwenspersoon

Als er grensoverschrijdend gedrag worden geconstateerd dan willen we dat het zorgvuldig wordt behandeld en dat er een luisterend oor is in de vorm van een vertrouwenscontactpersoon. Sinds 1 februari 2014 heeft de KNWU Mirjam Tuithof aangesteld als vertrouwenscontactpersoon. Mirjam is directiesecretaresse en sinds 1989 in dienst van de KNWU.

U kunt bij haar terecht als u denkt dat u slachtoffer bent of dreigt te worden van ongewenste omgangsvormen, als u hiervan beschuldigd wordt of getuige bent. Tijdens kantooruren is zij bereikbaar via 030–7513324 en buiten kantooruren via 06–30921013. Bij geen gehoor kunt een bericht achterlaten wanneer u bereikbaar bent, zodat Mirjam weet wanneer ze u terug kan bellen.
U kunt haar ook een e-mail sturen (fohtiut.majrim.[antispam].@knwu.nl).

Tevens zijn vrijwilligers die de jeugd, nieuwelingen, junioren en ID renners/rensters ondersteunen verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen tonen aan het bestuur.

Zwaar bewolkt en 11° C met windkracht 3