Aanmelden als nieuw lid   

Donateur of sponsor worden?

Onze missie is om voor iedereen in Assen en omgeving, die verknocht is aan de wielersport, de gelegenheid te bieden om zichzelf te kunnen ontwikkelen op zijn/haar eigen niveau.

De visie van onze vereniging is om ‘Samen in koers’ te kunnen genieten van de wielersport. Dit wordt o.a. bereikt door:

  • Renners en rensters van alle leeftijden en niveaus zijn welkom.

  • Gemoedelijkheid en plezier zijn de grootste drijfveren, dan komt prestatie komt dan vanzelf.

  • Financiële stabiliteit.

  • Gemotiveerde vrijwilligers, bekwaam en bevoegd kader en een bekwaam bestuur.

We zijn erg blij met onze sponsoren en donateurs, want zonder jullie wordt het erg lastig om als vereniging te kunnen blijven bestaan.

 

Heeft u interesse om met uw bedrijf ons te sponsoren? Dan komen wij graag met u in contact om te verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wij zijn te bereiken via gnirosnops.[antispam].@meteoor-assen-roden.nl

Onderstaande bedrijven gingen u voor!

sponsorbannerwvmar-2022

image0

Groots Betrokken Bedrijfspartners staan naast jou als ondernemer en werken mee waar nodig. Met praktisch toepasbare handvatten en stappen garanderen wij resultaat voor jouw bedrijf, organisatie of onderneming.

Kom je zelf niet verder dan bedenken we graag samen nieuwe mogelijkheden en oplossingen om je doel te bereiken.

Het staat je vrij om een kopje koffie, of thee, te komen drinken in ons kantoor aan de Torenlaan 1 in Assen.


Fietsen & Koffie is voor iedereen die een passie heeft voor fietsen en alles wat daarmee te maken heeft. In de winkel hebben we een ruim assortiment en bieden we je top-service. In de koffiebar kan je een kopje heerlijke koffie halen terwijl jij even uitrust en/of je fiets gerepareerd word!

In 2013 is Fietsen&Koffie gestart. We hebben een breed assortiment aan fietsen, fietsmerken en accessoires. Daarnaast is er een ruime kledinghoek. Bijzonder aan Fietsen & Koffie is de professionele koffiebar. Hier kunnen klanten genieten van een kop koffie terwijl ze wachten op reparatie of gewoon omdat het altijd gezellig is bij Fietsen & Koffie.


12WAT architecten is op 1 januari 2012 opgericht door Walter Stoop en Tino Hoven en is een bureau voor architectuur, interieur en het begeleiding van huisvesting vraagstukken. We zijn enorm gemotiveerd om van elke opgave iets bijzonders te maken. We zijn dus ook niet snel tevreden, maar gaan door met ontwerpen, praten en rekenen tot een uitdagend resultaat bereikt is. Daarbij vinden we het belangrijk om de juiste balans te zoeken tussen ambitie en realiteit. Binnen de reële randvoorwaarden zoals financiële middelen, tijd en haalbaarheid wordt gestreefd naar het uiterste.


Roma Opticiens: Een eigentijdse, modieuze winkel in het bruisende winkelhart van Assen. Naast vakbekwaamheid en professionele oogmetingen geloven wij in de kracht van gezelligheid. De vertrouwde gezichten van de winkel zijn u graag van dienst en helpen u wegwijs te maken in onze kleurrijke collectie. De diversiteit van de collectie wordt doorlopend up-to-date gehouden.


Revoort: Slopen en saneren gaat niet alleen over afbreken, maar ook over ruimte maken voor iets nieuws. Dit vraagt om precisiewerk. Wij steunen op ons vakkundige personeel. Zij vertrouwen op hun jarenlange ervaring, ons moderne materieel en alle benodigde certificaten. Revoort is specialist op het gebied van totaalsloop, renovatiesloop en asbestsanering en loopt al 25 jaar voorop. Iedereen kan een gebouw slopen, maar Revoort weet dat het eindresultaat het belangrijkste is. Wij maken ruimte voor iets nieuws, iets beters. Graag wil Revoort de meedenkende partner zijn en werken wij effectief en milieubewust."


Odding Dakwerk: Odding Dakwerk is een dakdekkersbedrijf dat al 15 jaar werkzaam is met bijna alle soorten dakbedekking. Odding Dakwerk houdt zich voornamelijk bezig met onderhoud, reparatie, renovatie en nieuwbouw van (platte)daken van particulieren en kleine bedrijven. Odding Dakwerk werkt grotendeels in de provincie's Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.


Zwemschool de Dolfijn Assen: Zwemschool de Dolfijn is een particuliere zwemschool waar zwemlessen gegeven worden aan jong en oud. Zo kunt u ons benaderen als u zwemles wenst voor uw zoon/dochter. Ook geven wij zwemlessen in kleinere groepjes (1 op 4/5), zwemles voor volwassenen of kunnen wij uw gezin zwemles op maat aanbieden. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor één op één zwemlessen , wanneer dit het beste aansluit.

Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking en 16° C met windkracht 2