Aanmelden als nieuw lid   

Wintertrainingen veld/mtb

Tijdens de winter periode organiseert de Meteoor ieder dinsdag een winteractiviteit in de bossen van Norg voor jeugd en nieuwelingen/junioren. Deze activiteit is er op gericht om de opgedane zomer conditie in stand te houden en om de leden voor te bereiden op het winter cyclocross seizoen. De activiteiten gericht op het cyclocrossen is laagdrempelig voor de instap, maar er wordt getraind op verschillende niveaus. Tijdens de activiteit zullen, op een veilige manier, grensverleggende oefeningen worden aangeboden waar soms wat durf en lef voor nodig is. Er zijn meerdere trainers aanwezig om tijdens de activiteit de deelnemers te begeleiden.

De activiteit is te volgen op een cyclocross fiets, maar ook prima op een MTB (het is geen specifieke MTB training) Goede verlichting op de fiets is voor deze activiteit een vereiste!

Deze winteractiviteit bied een mooie gelegenheid om tijdens de wintermaanden in verbinding te blijven met de andere jeugdleden, je zomer conditie iets te onderhouden en voor die gene die mee willen doen met de cross wedstrijden je daar op voor te bereiden.

Zoals aangegeven in de vorige nieuwsbrief zijn de kosten voor deelname aan de winteractiviteit 20 euro per renner/renster.

De volgende link verwijst naar de KNWU website m.b.t. aansprakelijkheid/verzekeringen m.b.t. de wielersport:

Aansprakelijkheidsverzekering - Leden - KNWU

We wensen alle renners/rensters en trainers/begeleiders heel veel plezier met de wintertraining in Norg en hopen weer een grote groep te mogen verwelkomen.

foto-wintertraining

Zwaar bewolkt en 14° C met windkracht 3